De Kingmaschool maakt voor de communicatie met ouders gebruik van digiDuif.
Via dit programma ontvangt u onze nieuwsbrief & berichten uit de klas. Ook kunt u via digiDuif de schoolkalender raadplegen, u inschrijven voor oudergesprekken en u aanmelden voor schoolactiviteiten. 

Contactgegevens
In digiDuif kunt u zelf uw contactgegevens beheren. Ook kunt u aangeven of u deze gegevens met andere ouders uit uw groep wilt delen. Handig voor speelafspraakjes!

Berichten
Aan uw digiDuif-account kunt u één of meerdere mailadressen koppelen. Op deze mailadressen ontvangt u nieuwsbrieven & de klassenmail. School kan per verzonden bericht aangeven of reageren wel of niet mogelijk is. Elke leerkracht bezit over een eigen mailaccount. Het mailadres staat in de regel vermeld onderaan de berichten vanuit de groep. 

Kalender
In digiduif vindt u een kalender met daarin alle schoolactiviteiten. Deze kalender is ook terug te vinden op de website.

Formulieren
Vanuit school kunnen wij inschrijfformulieren aanmaken. Deze functie gebruiken wij bijvoorbeeld bij de uitvraag voor hulp bij schoolactiviteiten. Inschrijven als leerling op de Kingmaschool is met deze formulieren niet mogelijk.Kalender

Geen gebeurtenissen om weer te geven.

Locatie