School

Misschien dat u al de keuze voor onze school heeft gemaakt of nog voor de keuze staat: Weet dat u samen met uw kind van harte welkom bent op de Kingmaschool!
De Kingmaschool biedt kwalitatief passend onderwijs aan kinderen die iets speciaals nodig hebben. Als school voor speciaal basisonderwijs passen wij ons onderwijsaanbod aan op de mogelijkheden en de specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen. We willen een school zijn die leerlingen een veilige leeromgeving biedt met moderne effectieve leermiddelen.