BSO

Omdat elk kind uniek is
Sinds 1 september 2014 is Kindercentrum Bzzzonder op de Kingmaschool ‘BSO Dorrestein’ gehuisvest. Een unieke BSO waar ieder kind welkom is. De aula van de school is getransformeerd tot een gezellige en sfeervolle plek waar kinderen de mogelijkheid krijgen om de tijd van hun leven te beleven. De faciliteiten op de school, de sportvelden en al het groen om deze locatie heen bieden mogelijkheden voor tal van leuke, avontuurlijke activiteiten. Uw kind is hier echt vrij van school en kan samen met andere kinderen genieten van de vele activiteiten en workshops die worden aangeboden.

Zowel kinderen van de omliggende scholen als de Kingmaschool zijn van harte welkom bij Kindercentrum Bzzzonder Dorrestein. Uw kind kan gebruik maken van de BSO, alleen workshops volgen kan ook!

Ieder kind krijgt volop de gelegenheid om zich te ontspannen, om talenten te ontdekken en te ontwikkelen en om het beste uit zichzelf te halen. Ieder kind is welkom, ook met een extra zorgbehoefte. Bij Bzzzonder kijken we naar mogelijkheden, niet naar beperkingen.

Door de bijzondere samenwerking met diverse partijen willen wij kinderen de mogelijkheid geven om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Zo kun je als kind bijvoorbeeld sporten of dansen in de gymzaal, je als een vijfsterrenkok wanen in de keuken, de mooiste creaties maken aan de knutseltafels of de sterren van de hemel spelen in een theaterstuk.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op bzzzonder.nl
Wij houden rekening met elkaar
Wij zijn hier om te leren
Wij gaan zorgvuldig om met materiaal en de omgeving
Wij helpen elkaar en luisteren naar elkaar

Contact

Kingmaschool
Dorresteinseweg 7
3817 GA Amersfoort
Tel: 033 - 46 16 223

Email: administratie.kingmaschool@meerkring.nl
Leerlingenadministratie:
Tel: 033 - 46 25 065

Snel naar

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.


Meerkring

De Kingmaschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl