Verhuizing Kingmaschool

Sinds enkele schooljaren worden er gesprekken gevoerd over intensieve samenwerking, en uiteindelijk scholenfusie, tussen Dr. M. van der Hoeve school en de Kingmaschool. Dit in het kader van een nog veel langer durend traject “SBO-landschap Amersfoort”. Deze Amersfoort brede gesprekken en onderzoeken hebben in 2020 geleid tot een besturenfusie tussen Stichting SO Amersfoort en Stichting Meerkring. De Dr. M. van der Hoeve school en de Kingmaschool vallen nu onder hetzelfde bestuur. 
De bestuurlijke partijen hebben elkaar gevonden en op basis van gemeenschappelijke visie en de overtuiging dat samenwerking het beste is voor het (gespecialiseerd) onderwijs in Amersfoort: 
Eén sterke voorziening voor gespecialiseerd (SBO) onderwijs in één nieuw gebouw in Amersfoort-zuid. De Dr. M. van der Hoeve school en de Kingmaschool gaan uiteindelijk als één gefuseerde school voor gericht onderwijs (GO!) verder.

Met ingang van het nieuwe schooljaar (22 augustus 2022) is de Kingmaschool gehuisvest aan de Ringweg Kruiskamp 106 te Amersfoort. Media
  • verhuisbericht
Wij houden rekening met elkaar
Wij zijn hier om te leren
Wij gaan zorgvuldig om met materiaal en de omgeving
Wij helpen elkaar en luisteren naar elkaar

Contact

Kingmaschool
Dorresteinseweg 7
3817 GA Amersfoort
Tel: 033 - 46 16 223

Email: administratie.kingmaschool@meerkring.nl
Leerlingenadministratie:
Tel: 033 - 46 25 065

Snel naar

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.


Meerkring

De Kingmaschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl