Kingmaschool zet Speel en beweegpauze in

Sinds 26 oktober jl. zet de Kingmaschool Speel en Beweegpauze in om het speelklimaat te stimuleren. Dit gebeurd in samenspraak met Sportivate.  

Sportivate levert totale ontzorging op het schoolplein waarbij de groei en ontwikkeling van elk kind centraal staat. Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn, zo zei Johan Cruyff. Sportivate maakt van deze droom werkelijkheid door kinderen weer in beweging te zetten en van hieruit weer hun natuurlijke drang naar spel aan te wakkeren. Bij hun mogen kinderen stromen, meanderen, niet recht op het doel af maar ontwikkelgericht. Hierin activeren en stimuleren zij het kind, maar coachen zij het tegelijkertijd om tot zelfstandig spel te komen. Een stapje naar voren om er twee achteruit te zetten, zodat het kind de ruimte krijgt om vrij te spelen.
Media
  • Knipsel
Wij houden rekening met elkaar
Wij zijn hier om te leren
Wij gaan zorgvuldig om met materiaal en de omgeving
Wij helpen elkaar en luisteren naar elkaar

Contact

Kingmaschool
Dorresteinseweg 7
3817 GA Amersfoort
Tel: 033 - 46 16 223

Email: info.kingmaschool@meerkring.nl
Leerlingenadministratie:
Tel: 033 - 46 25 065

Snel naar

Volg ons

Volg ons op onze social media kanalen.


Meerkring

De Kingmaschool is aangesloten bij Meerkring, stichting voor primair onderwijs Amersfoort. Wil je werken in het basisonderwijs in Amersfoort, heb je een vraag of ben je benieuwd wat Meerkring precies doet? Kijk dan op www.meerkring.nl