JK schoolreisje een succes

Op maandag 1 juli 2019 zijn we met alle klassen van de JK op schoolreisje geweest. En wat was het leuk en gezellig! We zijn naar De Happy Farm in Ter Schuur geweest. Toen we op school kwamen gingen we nog snel even plassen en toen was het al tijd om naar de bus te lopen. In een nette rij liepen we naar de bus en zochten we een plekje. In de bus was het gezellig en keken we onze ogen uit. We zagen van alles onderweg en zongen de liedjes die we in de klas hebben geleerd.

Eenmaal aangekomen bij De Happy Farm kregen we eerst wat limonade en een koekje en daarna mochten we spelen. Wat was er veel te doen!
We konden klimmen, klauteren, tractor rijden, pony rijden, met grote legoblokken bouwen en fitnessen. Gelukkig was er buiten ook van alles te doen. Het was heel mooi weer en we konden skelteren, op de kabelbaan en nog veel meer leuke dingen. We mochten zelfs op een echte pony rijden!
’s Middags aten we patat met knakworst en als toetje een ijsje. Helaas kwam ook aan deze hele leuke dag een einde. Nadat we nog even gespeeld hadden en van de koe een snoepje kregen, gingen we weer met de bus op weg naar school. Moe maar voldaan gingen we naar huis!

• jk